Velkommen til
VM-Husene.dk

Denne hjemmeside er primært til dig som ejer eller beboer i V-Huset, M-Huset eller Bjerget.

Som bruger på vm-husene.dk får du adgang til en lang række af nyttige information vedr. f.eks. ejer- og andelsbestyrelsen, drift og vedligeholdelse af bygningerne og lejlighederne, debatforum, arrangementer, markedsplads, administrator, vigtige dokumenter og meget mere.

Har du som beboer endnu ikke adgang til hjemmesiden, kontakt da den respektive bestyrelse for yderligere information og hjælp til at komme i gang.

Login til V-Huset

Adgang er kun for ejere og beboere

For at få adgang til V-Husets del, skal du indtaste dit lejlighedsnummer sammen med din adgangskode.

 
Glemt din adgangskode? Klik her og læs hvad du skal gøre
Er du ny beboer? Så kontakt din bestyrelse for at høre nærmere

Om Ørestad City

Den moderne bydel i København

Ørestad City strækker sig fra Vejlands Allé i nord, til motorvejen i syd.
Bydelen er næsten helt udbygget, og er kendetegnet ved et godt mix af erhvervsvirksomheder og boliger.

Byparken med de mange boligbyggerier udenom er et af de naturlige omdrejningspunkter i kvarteret. Parken deles ligeligt mellem gymnasieelever, børnefamilier, fodboldspillere og hundeluftere.
Det er i Ørestad City, du finder indkøbscenteret Field’s, men bydelen er også hjemsted for supermarkeder, restauranter og caféer.

Ørestad er kendetegnet ved sin gunstige trafikale beliggenhed. Metroen er Ørestads rygrad med den karakteristiske højbane på langs af bydelen. Foruden at dække bydelen med seks metrostationer fungerer Metroens højbane som et designmæssigt vartegn for bydelen. Desuden er Ørestad beliggende kun få minutters kørsel med tog eller bil fra lufthavnen og Øresundsbroen og motorvejen passerer i Ørestad City.

Ørestad rummer en række arkitektoniske perler blandt sine mange byggerier. Flere byggerier er blevet præmieret for sin arkitektur. Dette gælder eksempelvis Ørestad Gymnasium, Tietgenkollegiet og selvfølgelig V-Huset, M-Huset og Bjerget.

Glemt adgangskode?


Send kode på sms:

Send en SMS med teksten VMH efterfulgt af dit lejlighedsID til 1919.
F.eks VMH HYM8G
Tjenesten koster 2,00 plus alm. sms takst og ved afsendelse fraskriver du dig 14-dags returret